VAT Reünie 🗓 🗺

Reünie uitgaansgelegenheid

JCI Friesland organiseert in samenwerking met Roast op vrijdag 13 december 2019 de VAT’69 reünie met als doel om geld in te zamelen voor het goede doel Friesland Beweegt.

Friesland Beweegt heeft een nieuw project: De opStap Bus. Met deze bus worden uitjes voor mensen met verschillende leeftijden en interesses georganiseerd. Je wordt met een busje thuis opgehaald om met 7 anderen op stap te gaan. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je de mogelijkheid om met iedereen kennis te maken. Het uitje kan variëren van een rondleiding of bezichtiging tot een workshop of High Tea. Na het uitje word je weer bij je eigen deur afgezet. Het doel is om nieuwe mensen te ontmoeten en het hebben van een gezellige dag!

Dit jaar gaat het VAT feest terug naar haar roots. Op de plek waar het ooit begon zit nu Roast. In samenwerking met hun toveren we vanaf 21:00 uur het restaurant om tot een groot feest!
Natuurlijk mogen hier de oude VAT DJ’s niet bij ontbreken. Andre Zwart, Ricardo Silvio en Ate Janson.

Maak van je VAT avond nu een geheel verzorgde avond uit. Schuif vanaf 18:00 uur aan voor het speciale VAT diner bij Roast. Voor € 75,- per persoon krijg je een tweegangen menu inclusief 3 consumpties, een kaartje voor het VAT feest en een te gekke avond op een te gekke locatie!

Zonder sponsoren is het niet mogelijk om het VAT’69 reünie feest te organiseren en het goede doel te ondersteunen. Wij zijn dan ook trots op onze sponsoren die dit geweldige feest mogelijk maken! Zelf ook sponsor worden, mail dan naar info@jcifriesland.nl.

Zorg dat je erbij bent! Kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar.

Wij hopen je te mogen verwelkomen op het VAT’69 reünie feest!

Scheduled Reünie uitgaansgelegenheid
Leeuwarden Map