Reünie basisschool Nijnsel 🗓 🗺

Reünie lagere school

Nijnsel – Basisschool Sint Antonius van Padua in Nijnsel zal binnenkort plaats gaan maken voor een nieuwe school op dezelfde locatie. Dit bracht Ellis Rijkers op het idee om nog vóór de sloop een reünie te houden voor alle leerlingen die vanaf 1972 op de basisschool aan de Jasmijnstraat hebben gezeten.

In 1972 werd de nieuwe school aan de Jasmijnstraat in gebruik genomen. Het was de eerste gemengde school in Nijnsel, de jongens zaten tot op dat moment op de Sint Antonius van Padua school aan de Sonseweg 1 en de meisjes op de Sint Bernadette school in het gebouw aan de Oude Lieshoutseweg 7 waar nu de Beckart is gevestigd. Het verdwijnen van de basisschool aan de Jasmijnstraat wordt aangegrepen om een grootse reünie te organiseren voor alle leerkrachten en voor alle leerlingen die de school verlaten hebben tussen 1973 en 2013. In verband met de wet op alcohol is gekozen om de reünie te organiseren voor leerlingen van 18 jaar en ouder. Omdat het om enkele duizenden leerlingen gaat is het onmogelijk om iedereen persoonlijk uit te nodigen. Daarom vraagt de commissie om je aan te melden via: reunie.bs.nijnsel@gmail.com.

Graag je (meisjes)naam vermelden en het jaar dat je van school bent gegaan. Heb je de school verlaten vóór de 6e klas (groep 8), geef dat dan even aan bij je aanmelding. Via dit mailadres kun je ook oude klassenfoto’s of foto’s van schoolevenementen van de afgelopen 47 jaar doorsturen. De reünie vindt plaats op zaterdag 26 oktober 2019 vanaf 19:30 uur in de basisschool aan de Jasmijnstraat. Houd u er rekening mee dat er rond de school beperkte parkeergelegenheid is. Inschrijfgeld voor de reünie is €12,50. U kunt dit bedrag overmaken op IBAN: NL34RABO0338377832 t.n.v. M.C.W. Stoffelen inz. reünie.

Voor dit bedrag ontvangt u koffie/thee met iets lekkers bij binnenkomst, hapjes en een paar consumpties. Als wij uw aanmelding en inschrijfgeld ontvangen hebben sturen wij u een bevestigingsmail met alle verdere informatie. Inschrijven graag vóór 1 september 2019. Informatie hoe de invulling van de avond eruit zal zien volgt nog. Houd u hiervoor DeMooiRooiKrant en Facebook in de gaten. Dus komt u oude klasgenoten of medeleerlingen tegen: zegt ’t voort, zegt ’t voort!

We zien jullie allemaal graag op 26 oktober en hopen dan vele mooie verhalen en herinneringen op te halen.

https://www.mooirooi.nl/nieuws/algemeen/49760/reunie-basisschool-nijnsel

Scheduled Reünie lagere school
Jasmijnstraat, Nijnsel Map