Receptie en reünie Harmonie Juliana 100 jaar 🗓 🗺

Reünie muziekvereniging

Harmonie Juliana bestaat zaterdag 19 oktober, 100 jaar wat gevierd gaat worden met een aantal bijzondere en nieuwe activiteiten.

WAALRE – De harmonie begon al in april met de uitvoering van De Kempische Passion Waalre. Een grandioos muzikaal spektakel in de Willibrorduskerk met medewerking van vele Waalrese verenigingen.

Receptie
Precies 100 jaar na de oprichtingsdatum start het feestjaar op zaterdag 19 oktober met een receptie. Deze is van 19.00 tot 20.00 uur in het Klooster in Waalre. Iedereen is welkom om de harmonie te feliciteren.

Reünie
Aansluitend aan de receptie houdt Harmonie Juliana vanaf 20.30 uur een reünie voor alle leden, oud-leden en ereleden met partner. Een avond waarop zij vele bekenden en oud-bekenden hoopt te begroeten en samen 100 jaar herinneringen kunnen ophalen.

Wie bij de aanwezig wil zijn, wordt verzocht zich aan te melden via: reunie@harmoniejulianawaalre.nl.

Andere activiteiten
Verder heeft de harmonie het Wolders Winter Wonderland Concert op zaterdag 21 december op het programma staan. In samenwerking met Efkes Schruwwe en de Vereniging voor de Jeugd brengt de harmonie een afwisselend muzikaal programma met muziek en zang in de Willibrorduskerk.

In het weekeinde van 27 juni 2020 staat een zomerfeest gepland en als laatste een afsluitend concert in oktober 2020 waarin een diversiteit van muziek voorbij komt uit de periode van de oprichting (1919) tot nu (2019). Over de exacte data volgt te zijner tijd meer informatie.

Fotoboek
Ter ere van het jubileum is in januari een fotoboek uitgebracht, 100 jaar Harmonie Juliana in Beeld. Er zijn nog een aantal exemplaren te koop. Het boek kost 19,95 euro en is te koop op de receptie en reünie of stuur een mail naar:

secretaris@harmoniejulianawaalre.nl

Scheduled Reünie muziekvereniging
Waalre Map