100 jaar Visser ’t Hooft Lyceum 🗓 🗺

Schoolreünie

Op zaterdag 9 november 2019 organiseert het Visser ‘t Hooft Lyceum in Leiden in samenwerking met 123Reünie een grote reünie. De school, in de Leidse Kagerstraat, bestaat 100 jaar en dat moet gevierd worden!

Iedereen die op onze school onderwijs heeft gehad of gegeven is welkom, ook als de school toen een andere naam had:

  • Christelijke HBS
  • Christelijk Lyceum Dr. W.A. Visser ’t Hooft

De reünie vindt plaats in en rond het schoolgebouw aan de Kagerstraat. We stellen de school om 15.00 uur open voor onze reünisten. Om 14.00 uur ontvangen we de oud- en huidige medewerkers. Rond 21.00 uur is de reünie ten einde.

Naast diverse barpunten voor een lekker drankje, is er een broodjesbar. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het buffet.

Op deze website vind je alle informatie over de reünie. Je kunt hier ook in contact komen met andere oud-leerlingen en (oud)-medewerkers.

Ben je erbij? Ja toch? Bestel hier je toegangsbewijs. De voorverkoop loopt tot en met 5 november. Tijdens de reünie zijn er tegen betaling nog brood- en buffet-muntjes te krijgen.

Wij willen zoveel mogelijk oud-leerlingen en -medewerkers informeren. Dat doen we via diverse kanalen. Helaas komt het voor dat we sommige mensen toch niet bereiken. Daarom vragen wij je om het nieuws zoveel mogelijk te verspreiden, bijvoorbeeld via Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Ken je mensen die nog van niets weten? Tip ze dan over deze reünie-website van het Visser ‘t Hooft Lyceum. Zegt het voort, zegt het voort!

Voor vragen of opmerkingen over de reünie kun je contact opnemen met 123Reünie via info@123reunie.nl

Wij hebben er zin in en hopen jullie op zaterdag 9 november 2019 te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Reüniecommissie Visser ‘t Hooft Lyceum Leiden

123Reünie

Scheduled Schoolreünie
Kagerstraat, Leiden Map